انجام پایاننامه زبان و ادبیات فارسی انجام پایان نامه ادبیات انجام مقاله ادبیات انجام رساله ادبیات انجام مقاله علمی پژوهشی ادبیات
انجام پایان نامه زبان و ادبیات فارسی
انجام پایان نامه زبان و ادبیات فارسی
- ادبیات با روح و جان آدمی در ارتباط است و شاعران و نویسندگان زیادی به¬واسطة تعامل با ادبیات، آثاری باشکوه را خلق کرده¬اند. در زمینة شعر و ادب میتوان به آثار گرانبهایی چون مثنوی معنوی مولانا، بوستان و گلستان سعدی، منطق¬الطیر عطار، حدیقه سنایی، دیوان شاعرانی همانند رودکی، منوچهری، خاقانی، عراقی، صائب تبریزی و …اشاره کرد. در زمینة نثر نیز میتوان به معرفی کتبی همانند تاریخ بیهقی، کشف المحجوب، اسرارالتوحید، مرصادالعباد، تذکره الأولیا، فیه م انجام پایان نامه زبان و ادبیات فارسی افیه، کیمیای سعادت، قابوسنامه و سیاستنامه و …. اشاره کرد.
گرایشهای رشته زبان و ادبيات فارسی
- ادبيات كودك و نوجوان (Child and adolescent literature)
ادبیات کودکان عبارت است از هرگونه متنی که با چارچوب و طرح مشخصی به¬طور عمد و یا غیرعمد برای کودکان آفریده شده باشد (محور ساختاری) به صورتیکه کودک با آن ارتباط برقرار کند (محور ارتباطشناسی) و این رابطه منجر به برانگیختن احساسات و عواطف و پدید آمدن لذت زیباییشناختی شود (محور زیباییشناسی) و تأثیرات خاص روحی و روانی روی کودک بگذارد و سبب رشد شناخت او شود (تأثیر شناختشناسی). نگارش رساله ادبیات #انجام رساله ادبیات
ادبيات پايداري (resistance literature)
ادبيات تطبيقي (Comparative literature)
ادبيات عامه (Public literature)
آموزش زبان فارسي (Persian Language Learning)
ادبيات روايي (Narrative literature)
ويرايش و نگارش (Editing and writing)
گرایش ویرایش و نگراش سبب میشود تا با توجه بهپتانسیل شخص وی به نویسندهای حرفهای و ویراستاری متبحر تبدیل شود و از کاربردهای این گرایش میتوان بهنویسندگی، نمایشنامهنویسی، خبرنگاری، روزنامه نگار اینترنتی و روابط رسانهای اشاره کرد.
نظريه و نقد ادبي (Theory and literary criticism)
ادبيات معاصر (Contemporary literature)
انجام پایاننامه ادبیات فارسیانجام پایان نامه و رساله زبان و ادبیات فارسی در مقطع ارشد و دکتری
انجام پایان نامه زبان و ادبیات فارسی
- نگارش پایان نامه زبان و ادبیات فارسی
- انجام پایاننامه زبان و ادبیات فارسی
- نگارش پایاننامه زبان و ادبیات فارسی
- مشاوره پایان نامه پایانانامه زبان و ادبیات فارسی
- بهترین موسسه انجام پایان نامه زبان و ادبیات فارسی
- بهترین موسسه نگارش پایاننامه زبان و ادبیات فارسی
- انجام پروپوزال ادبیات
- نگارش پروپوزال زبان و ادبیات فارسی
- نگارش مقاله علمی پژوهشی زبان و ادبیات فارسی
- انجام مقاله علمی پژوهشی ادبیات
- نوشتن پایان نامه ارشد ادبیات
- نوشتن پایاننامه ارشد زبان و ادبیات فارسی
- نگارش و انجام رساله دکتری زبان و ادبیات فارسی
ادبیات پایداری
یکی از شاخههای ادبیات جهان و نیز ادبیات فارسی، ادبیات پایداری است. ادبیات پایداری، ادبیاتی سیاسی- اجتماعی است که در عین تشریح و توصیف ایستادگیها در برابر زورگویی و تهاجم، به بیدادگری و عدالتخواهی میپردازد، با توجه به این دیدگاه، ادب پایداری در معنای عام ادبیاتی است با زیربنایی اجتماعی و متأثر از مسائل خاص، چالشبرانگیز سیاسی و اثرگذار و جهتدهنده که در نهایت سبب تولید آثار گوناگون در قالب نظم، نثر، رمان، داستان کوتاه و … شده است. ادبیات متعهد و آرمانگرای پایداری بهعنوان یک قلمرو تازه و تا حدود زیادی نامکشوف در پهنۀ ادب معاصر فارسی جایگاه ویژهای دارد. انجام مقاله ادبیات نگارش مقاله ادبیات
ادبیات و فلسفه.
یک شاخه بینا رشته ای است که به بررسی تعامل میان ادبیات و فلسفه در قالب نظام گفتمانی و نشانه های موجود در متون کلاسیک و معاصر فارسی می پردازد.
انجام رساله ادبیات
نشانه معناشناسی
ابزاری علمی و روشی سودمند است که با کمک آن می توان سازکارهای شکل گیری و تولید معنا را در میان گفتمان های یک متن بررسی و مطالعه کرد. « در نشالنه- معناشناسی، هر نشانه در تعامل، چالش، تبانی، پذیرش، طرد، تناقض، همگرایی، واگرایی، هم سویی یا دگرگونی یا نشانه های دیگر حرکتی فرایندی را رقم میزند که این حرکت راهی است به سوی تولید معنا. انجام مقاله ادبیات نگارش مقاله ادبیات
صاحبنظران، پژوهندگان و منتقدین معاصر پژوه کمترین تعرض را به این قلمرو داشتهاند و از داشتهها و امتیازات و کاستیهای آن چندان پژوهش دقیق و موشکافهای ارائه ندادهاند و آنچه بیشتر در این عرصه خودنمایی میکند. انجام مقاله ادبیات نگارش مقاله ادبیات
پارهای بررسیهای تطبیقی در حوزۀ تعریف مفهوم پایداری در آثار شاعران و نویسندگان مختلف است. عدم توجه به بررسیهای آسیب شناسانه در این حوزه ممکن است در دراز مدت اسباب گسست ادبی را میان این نوع ادبی با پیکره و شاکلۀ اصلی ادبیات فارسی فراهم آورد و سبب ایجاد حلقهای مفقوده در سلسلۀ بههم پیوستۀ آن و باب شدن بیتوجهی به ساحت زیباییشناسی، فرهنگی و محتوایی ادب پایداری شود، در پژوهشهای ادبی بهمنظور مصون ماندن از چنین آفتی و پرهیز از پیشداوری و گزینش و یکجانبه نگری در عرصۀ پژوهش و تحقیق لازم است.
انجام پایاننامه ادبیات فارسی
- خدمات گروه تحقیقاتی کتیبیار
• مشاوره و آموزش رایگان پایاننامه نویسی و پروپوزالنویسی
• مشاوره و آموزش رایگان رسالهنویسی و پروپوزالنویسی
• کارگاه آموزشی پروپوزالنویسی
• کارگاه آموزشی پایاننامه نویسی
• کارگاه آموزشی رساله دکتری
• مشاوره و آموزش رایگان مقاله نویسی
• چاپ کتاب
• ترجمه مقالات به انگلیسی
• مشاوره و آموزش مقاله نویسی ISI، ISC، Scopus، علمی پژوهشی و علمی تخصصی
• مشاوره و آموزش چاپ مقالات ISI، ISC، Scopus، علمی پژوهشی و علمی تخصصی
• مشاوره و آموزش رایگان تحلیل های آماری و نرم افزارهای آماری
• مشاوره و آموزش رایگان الگوریتم های بهینه سازی و کدنویسی
گروه تحقیقاتی کتیبار با سوابق و تجارب درخشان در زمینهی مشاوره و آموزش و با کادری مجرب و توانمند اعلام آمادگی نموده و درواقع هدف اصلی این گروه در راستای مشاوره و آموزش شخصیسازی شده میباشد. برای دریافت مشاوره رایگان با پرکردن فرم گروه تحقیقاتی کتیب یار، بهصورت تلفنی، ایمیل و یا حضوری با این گروه در ارتباط باشید. همین حالا با ما تماس بگیرید و از مشاوره رایگان بهرهمند شوید.
- یونگ از نظر زمانی فاصلۀ زیادی با ابنعربی داشت هرچند که به فرهنگ شرق و عرفان مشرق زمین علاقۀ وافری داشته است اما احتمال این مسئله بسیار کم است که وی با ابنعربی آشنا بوده باشد چنانکه در هیچ یک از آثارش اشارهای مستقیم و غیرمستقیم به این موضوع نداشته است؛ اما بیشک روانکاوی یونگ صرفاً تحقیقاتی روانکاوانه بهحساب نمیآید بلکه در مطالعات فرهنگی، فلسفۀ دین و سایر حوزههای علوم انسانی قابل مداقه و واکاوی است،
- در حوزۀ بررسیهای میان رشتهای امکان گفتوگو از دو متفکر میسر است، گرچه در غیاب آنها. بنابراین هرچند آراء یونگ و ابنعربی در بادی امر بسیار متفاوت از هم جلوه کند اما در پژوهش پیشرو با جستار بحثی مشترک در عرفان ابنعربی و روانکاو یونگ و تبیین اندیشههای آن دو در باب مسئلۀ «خود» در صدد ایجاد مفاهیم بین این دو دیدگاه است.
- ابرست، اورسولا. ای و آلن ای، استوارت (1389)؛ رواندرمانی آدلر، ترجمه نیلوفر قادری، تهران: ارجمند.
- احمدآبادی و دیگران (1392)؛ بررسی اثربخشی گروه درمانی شناختی – رفتاری در کاهش پرخاشگری، روانشناسی سلامت، دوره 2، شماره 5، بهار، صص: 33-23.
- احمدوند، محمدعلی (1386)؛ بهداشت روانی، تهران: پیامنور.
- امینمقدسی، ابوالحسن و بهرام چاکلی امانی (1388)؛ عوامل پیدایی هجا در نزد بشار بن برد؛ نشریه ادب عربی (دانشکده ادبیات و علوم انسانی، دانشگاه تهران)، شماره 1، صص 62-45.
- انیل، هلن (1383)؛ کنترل و مهار خشم، ترجمه اکبر فرشیدنژاد و سینا حکیمیان، اصفهان: فرهنگ مردم.
- آدلر، آلفرد (1361)؛ روانشناسی فردی، ترجمه حسن زمانی شرفشاهی، تهران: پیشگام.
- ……………… (1379)، شناخت طبیعت انسان از دیدگاه روانشناسی، ترجمه: طاهره جواهرساز، تهران، رشد.
- آذربیگدلی، لطفعلی بن آقا خان (1337)؛ آتشکده آذر، تصحیح جعفر شهیدی، تهران: افست.
- آقایوسفی، علیرضا (1386)؛ شخصیت، روانشناسی عمومی، هیئت مؤلفان، تهران: پیام نور، صص 402- 365.
- باباصفری، علیاصغر و فراحی مرضیه (1389)؛ شکواییه در شعر خاقانی، فصلنامه علمی- پژوهشی تحقیقات زبان و ادبیات فارسی دانشگاه آزاد اسلامی- واحد بوشهر، دوره جدید، شماره سوم، زمستان، صص 40-17.
- برزگر، ابراهیم (1387)؛ نظریه آدلر و روانشناسی سیاسی آقامحمدخان قاجار، پژوهشنامه علوم سیاسی، دوره چهارم، شماره 1، زمستان، صص: 50-7.
- پاینده، حسین (1385)؛ نقد ادبی و دموکراسی، تهران: نیلوفر.
- تربیت، محمد علی (1391)؛ دانشمندان آذربایجان، به اهتمام غلامرضا طباطبایی مجد، تهران: اختر. انجام مقاله علمی پژوهشی ادبیات
- جامی، عبدالرحمن بن احمد (1367)؛ بهارستان، به تصحیح اسماعیل حاکمی، تهران: افست.
- چهرقانی، رسول (1382)، نارسیسم در شعر خاقانی، آموزش زبان و ادب فارسی، ش 68، صص 45- 49.
- حاکمیوالا، اسماعیل و اسماعیللو، حسین (1392)؛ بهارستان سخن (فصلنامه علمی- پژوهشی ادبیات فارسی)، سال نهم، شماره 21، بهار: 78-57.
- حجازی، مسعود و دیگران (1392)؛ بررسی تطبیقی شخصیت از دیدگاه جلالالدین مولوی با آبراهام مازلو، فصلنامه تخصصی عرفان اسلامی، سال نهم، شماره 36، تابستان، صص 191-169.
- حسنزادهنیری، محمدحسن و دیگران (1395)؛ عقدة برتری یا عقدة حقارت؟ واکاوی اشعار خاقانی بر اساس روانشناسی فردنگر، متن پژوهی ادبی، سال 20، شماره 67، بهار، صص 106-86.
- حسینثابت، فریده و دیگران (1393)؛ اثربخشی آموزش مبتنی بر روانشناسی مثبتنگر بر تابآوری و کنترل خشم در دانشآموزان دختر دورة متوسطه شهر یزد، پژوهشهای مشاوره، ج 13، شماره 52، زمستان، صص 22-5.
- خاقانی، افضل الدین بدیل(1382)، دیوان اشعار، با تصحیح مقدمه و تعلیقات ضیاءالدین سجادی، تهران، زوار.
- خیرخواهبرزکی، سعید و طویلی، فروزان (1394)؛ تشبیه و حروف الفبا در شعر خاقانی، نشریه زیباییشناسی ادبی (علمی – پژوهشی)، دوره 6، شماره 25، پاییز، صص: 97-61.
- درزی، قاسم و دیگران (1395)؛ الزامات روششناختی مطالعات میان رشتهای قرآن کریم، فصلنامه علمی پژوهشی مطالعات قرآن و حدیث، سال دهم، شماره اول، پاییز و زمستان، پیاپی 19، صص71-35.
- دشتی، علی (1364)؛ خاقانی شاعری دیرآشنا، چ چهارم، تهران: اساطیر.
- راوندی، مرتضی (1368)؛ تاریخ اجتماعی ایران مناظری از حیات اجتماعی هنری و صنعتی ایرانیان بعد از اسلام، تهران: نگاه. انجام مقاله علمی پژوهشی ادبیات
- رحمدل، غلامرضا و فرهنگی، سهیلا (1387)؛ پژوهشهای میانرشتهای در مطالعات ادب فارسی، فصلنامه پژوهشهای ادبی سال 5، شماره 21، پاییز، صص 44-23.
- رزمجو، حسین (1370)؛ انواع ادبی و آثار آن در زبان فارسی، مشهد: آستان قدس رضوی. انجام رساله ادبیات
- رستگارفسایی، منصور (1372)؛ انواع شعر فارسی، شیراز: نوید.
- رضایی، سمیه و دیگران (1390)؛ خاقانی شخصیت خودشیفته و کمالگرا، فصلنامه اندیشههای ادبی، سال دوم از دورة جدید، شماره 8، صص 242-217.
- رولاند، اس (1387)؛ میانرشتگی، در مبانی نظری و روششناسی مطالعات میانرشتهای، ترجمه مجید کرمی، تهران: پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی.
- ریو، جان مارشال (1389)؛ انگیزش و هیجان، ترجمه یحیی سیدمحمدی، چ دوم، تهران: روان.
- زرینکوب، عبدالحسین (1370)، با کاروان حله، چ سوم، تهران: جاویدان.
- زرّینکوب، عبدالحسین (1378)، دیدار با کعبه جان، تهران، سخن. انجام رساله ادبیات
- زینیوند، تورج (1392)؛ ادبیات تطبیقی، از مطالعات تاریخی- فرهنگی تا مطالعات میانرشتهای، فصلنامه مطالعات میانرشتهای در علوم انسانی، تهران، پژوهشکدة مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دورة پنجم، شماره 3، صص 35-21.
- سالارکیا، مژده (1391)؛ نظریه آدلر در داستان فریدون و فرزندانش، رشد آموزش و زبان فارسی، شماره 2، زمستان، صص: 25-22. انجام مقاله علمی پژوهشی ادبیات
- سرامی، قدمعلی (1389)؛ بثالشکوی، دانشنامه جهان اسلام، زیر نظر غلامعلی حداد عدل، تهران.
- سیاسی، علی اکبر (1379)، نظریههای شخصیت یا مکاتب روانشناسی، تهران، دانشگاه تهران. انجام مقاله ادبیات
- سیف، عبدالرضا و اسدی، فهیمه (1391)؛ ترکیبات زبانی با خشم و خروش در دیوان چند تن از شاعران مشروطه و تحلیل اجتماعی آن، فصلنامه تخصصی سبکشناسی نظم و نثر فارسی، سال پنجم، شماره دوم، تابستان، صص 265-249.
- شاملو، سعید (1384)؛ مکتبها و نظریهها در روانشناسی شخصیت، تهران: رشد.
- شکوهییکتا، محسن و دیگران (1388)؛ مدیریت خشم بر اساس آموزههای نوین و روانشناسی نوین، دو فصلنامه علمی- تخصصی مطالعات اسلام و روانشناسی، س 3، ش 5، پاییز و زمستان، صص 63-43.
- شمیسا، سیروس (1378)؛ کلیات سبکشناسی، چ پنجم، تهران: فردوس
- ………………… (1385)؛ سبکشناسی شعر، تهران: میترا.
- ………………….. (1385)؛ نقد ادبی، تهران: میترا.
- شولتز، دوان پی (1383)، نظریههای شخصیت، ترجمه: یحیی سید محمدی، تهران، روان.
- شولتز، دوانپی و سیدنی ال شولتس (1378)؛ تاریخ روانشناس نوین، ترجمه علیاکبر سیف و دیگران، تهران: دوران.
- صادقیمنش، علی و دیگران (1396)؛ بررسی همسنج جایگاه زن بر بنیاد دیدگاههای روانشناختی آلفرد آدلر و اریک برن، دو ماهنامه فرهنگ و ادبیات عامه، سال 5، شماره 17، آذر و دی، صص 69-47.
- صفا، ذبیحالله (1384)؛ تاریخ ادبیات ایران، ج اول، چ بیستوسوم، تهران: ققنوس. انجام رساله ادبیات
- عبادیان، محمود (1381)؛ درآمدی بر سبک و سبکشناسی در ادبیات، تهران: جهاد دانشگاهی تهران.
- عرب، عباس و حقپناه، یونس (1390)؛ تحلیل روانشناختی اشعار صعالیک بر اساس مکتب آدلر، مجله زبان و ادبیات عربی، دانشگاه فردوسی مشهد، شماره پنجم، صص: 144-115.
- علیزاده، جمشید (1378)؛ ساغری در میان سنگستان، مجموعه مقالات دربارة زندگی، اندیشه و شعر خاقانی، تهران: مرکز.
- فرجی، ذبیحالله (1352)؛ عقدهها، تهران: کاویان. انجام مقاله ادبیات
- فرزاد، عبدالحسین (1379)؛ درباره نقد ادبی، چاپ سوم، تهران: قطره.
- فروزانفر، بدیعالزمان (1387)؛ سخن و سخنوران، تهران: زوار.
- فیست، جس و گریگوری، جی. فیست (1386)؛ نظریههای شخصیت، ترجمه یحیی سیدمحمدی، تهران: نشر روان.
- قبادی، حسینعلی و مجید هوشنگی (1388)؛ نقد و بررسی روانکاوانه شخصیت زال از نگاه آلفرد آدلر، فصلنامه نقد ادبی، سال دوم، شماره 7، صص 119-91.
- قبادی، حسینعلی و هوشنگی، مجید (1388)؛ نقد و بررسی روانکاوانة شخصیت زال از نگاه آلفرد آدلر، فصلنامة نقد ادبی، س 2، ش 7، پاییز، صص 119-91.
- قلیپور، آرین و دیگران (1395)؛ بررسی علل و پیامدهای خشم در سازمانها و ارائه راهکارهای مدیریتی، فصلنامه مطالعات رفتار سازمانی، سال 5، شماره 4، زمستان، صص: 149-123.
- کارور، چارلز (1375)؛ نظریههای شخصیت، ترجمه احمد رضوانی، مشهد: آستان قدس رضوی. انجام مقاله علمی پژوهشی ادبیات
- کریمی، یوسف (1389)؛ روانشناسی شخصیت، تهران: مؤسسه نشر ویرایش.
- کزازی، میرجلالالدین (1376)؛ رخسار صبح، چ چهارم، تهران: مرکز.
- کندلیهریسچی، غفار (1374)؛ خاقانی شروانی حیات، زمان و محیط او، ترجمه هدایت حصاری، تهران: مرکز نشر دانشگاهی.
- مبتلایان به ضربه سر، فصلنامه علمی – پژوهشی روانشناسی سلامت، سال دوم، شماره 1، بهار، صص: 33-23.
- مطلبی، آرش (1393)؛ مختصات مشترک فکری در شعر شاعران سبک آذربایجانی، فصلنامه تخصصی سبکشناسی نظم و نثر (علمی- پژوهشی)، سال هفتم، شماره سوم، پاییز، صص: 254-235.
- معدنکن، معصومه (1381)؛ بزم دیرینه عروس (شرح پانزده قصیده در دیوان خاقانی)، چ سوم، تهران: نشر دانشگاهی.

- …………………. (1384)، بساط قلندر، تبریز، آیدین.
- منوچهریان، پرویز (1385)؛ عقده حقارت، تهران: علمی و فرهنگی.
- مورن، ادگار (1379)؛ روش طبیعات طبیعت، ترجمه علی اسدی، تهران: سروش.
- موفه، شانتال (1391)، دربارۀ امر سیاسی، ترجمه: منصور انصاری، تهران، رخدادنو.
- مؤتمن، زینالعابدین (1364)؛ شعر و ادب فارسی، چ دوم، تهران: زرین. انجام رساله ادبیات
- ناصحی، عباسعلی و رئیسی، فیروزه (1386)، مروری بر نظریات آدلر، تازههای علوم شناختی، سال 9، شمارۀ 1، صص 66- 55.
- نبوی، سید عبدالامیر (1395)؛ مطالعات میانرشتهای و تکثر روششناختی برخی ملاحظات و پیشنهادها، فصلنامه مطالعات میانرشتهای در علوم انسانی، دوره هشتم، شماره 2، بهار، صص 75-74.
- نجاتی، محمدعثمان (1367)؛ قرآن و روانشناسی، ترجمه عباس عرب، مشهد: بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی.
- نجفیپور، فرشاد (1386)؛ خشم و خشونت، تهران: نسل نواندیش. انجام مقاله ادبیات
- نراقی، ملااحمد (1376)؛ معراج السعاده، تهران: دهقان.
- نورد بی، ورنون و کالوین هال (1379)؛ راهنمای زندگینامه و نظریههای روانشناسان بزرگ، ترجمة احمد بهپژوه و رمضان دولتی، چ سوم، تهران: مؤسسه فرهنگی منادی تربیت.
- واحد، اسدلله و نوریباهری، محمدعلی (1390)؛ مقایسه تحلیلی مبانی فکری سبک شکواییههای انوری و خاقانی، فصلنامه تخصصی سبکشناسی نظم و نثر فارسی، علمی – پژوهشی، سال چهارم، شماره دوم، تابستان، صص: 327-305. انجام رساله ادبیات
- ولک، رنه (1382)؛ نظریة ادبیات، ترجمه ضیاء موحد و پرویز مهاجر، تهران: علمی و فرهنگی. انجام مقاله ادبیات
- هدایت، رضا قلی خان (1382)؛ مجمعالفصحاء، بهکوشش مظاهر مصفا، ج 1، چ دوم، تهران: امیرکبیر.
- الهی، طاهره و دیگران (1392)؛ خشم در نگاه اسلام و روانشناسی، معرفت، سال 22، شماره 192، آذر، صص: 46-31.
- یاوری، حورا (1384)؛ زندگی در آینه، گفتارهایی در نقد ادبی، تهران: نیلوفر.
- یوشیج، نیما (1375)؛ تعریف و تبصره و یادداشتهای دیگر، چ سوم، تهران: امیرکبیر. انجام رساله ادبیات